NOHNIK architecture and landscapes

  • nl

Check onze actuele vacatures hieronder

Stagiair architectuur (HBO Bouwkunde) Enschede

Ben jij op zoek naar een stageplek met veel uitdaging, afwisseling en ruimte om te leren? Dan zoeken wij jou! NOHNIK architecture and landscapes werkt aan uiteenlopende en uitdagende projecten en kan jouw talent hierbij goed gebruiken. Wij hebben een stageplek voor een student Bouwkunde beschikbaar, vestiging Enschede. Je krijgt bij ons de kans als volwaardig teamlid mee te werken aan diverse projecten in binnen- en buitenland; variërend van visies, concept-ontwikkeling, ontwerpen van nieuwbouw en herbestemmingsprojecten – voor onder andere maatschappelijk vastgoed en utiliteitsbouw. Daarnaast maak je nadrukkelijk kennis met onze landschapsarchitectuur-afdeling en je collega-stagiair landschapsarchitectuur. Tijdens de stage ervaar je de volledige breedte van het ontwerp-vak, vanaf de allereerste schets tot aan de uiteindelijke uitwerking en uitvoering. Daarnaast ga je zo nu en dan mee naar afspraken en presentaties.

Jouw profiel:

  • Je volgt momenteel een HBO-opleiding Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding;
  • Je hebt affiniteit met architectuur, landschap en stedenbouw;
  • Je wilt actief deelnemen in het ontwerpproces, toont initiatief en neemt verantwoordelijkheid;
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
  • Je hebt (basis)kennis van Revit en SketchUp. Ervaring met Illustrator, Photoshop en InDesign is een pré;
  • Je voelt je thuis in een jong, multidisciplinair en dynamisch bureau;
  • Je bent op zoek naar een stage voor 4 of 5 dagen per week, met een duur van minimaal 4 tot 5 maanden.

Reageren?
Stuur je motivatiebrief en portfolio (Max. 10mb) naar info@nohnik.nl . Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met Wieteke Nijkrake: 06-46258119.

Over NOHNIK architecture and landscapes
NOHNIK is een multidisciplinair ontwerpbureau voor object, gebouw, stad en landschap. Ons werk staat voor een krachtige en vanzelfsprekende combinatie van de vakgebieden architectuur en landschapsarchitectuur. Deze combinatie vormt de basis voor integrale oplossingen voor complexe vraagstukken.

We werken vanuit de kracht en de behoefte van de plek en gebruiker. Dit garandeert realistische oplossingen op maat. Onze aanpak kenmerkt zich door het voortdurend verbinden van schaalniveaus: van het allergrootste tot het allerkleinste.

We ontwerpen en onderzoeken niet alleen, maar initiëren ook ontwikkelingen en faciliteren (plan)processen. Hierbij zoeken we naar een balans tussen het voeren van regie en het geven van ruimte aan ideeën en initiatieven. Samen met betrokkenen wakkeren we zo een nieuwe energie aan.

Reageer

Share on: